SEO:d gästar Sälj och marknadspodden

Ikväll var jag och gästade Sälj- & marknadspodden. Avsnittet kommer antagligen att publiceras på fredag (19/12) och jag kan varmt rekommendera podcasten där Lars intervjuar olika personer om olika ämnen. Fokus är främst B2B men det finns mycket matnyttigt även om du jobbar med B2C.

Än så länge finns det 25 avsnitt och varje avsnitt är ca 30 minuter.

SEO:d startar SEO-podden

Nu har vi äntligen tagit tag i ett projekt vi velat göra länge – SEO-podden!

Precis som man hör på namnet så är det en podcast om sökmotoroptimering. Vi kommer intervjua personer som jobbar (eller har jobbat) med SEO för att höra om deras arbete, tankar, idéer och planer.

I avsnitt 0 så finns ingen intervju utan det är bara en kort introduktion om vad som kommer. Men besök gärna sidan och följ SEO-podden på de olika kanalerna.

Första avsnittet är inskickat till iTunes men inte godkänt än. När det blir det så återkommer vi med länk till var du kan prenumerera på podcasten.

Avsnitt 0 av SEO-podden finns nu på iTunes. Prenumerera där och säg till om du använder någon annan podcasttjänst där vi också bör finnas.

Smpodd

Kul att du har hittat hit från Sälj och marknadspodden!

Som jag nämner i podden så kommer jag välja ut en sajt som jag kommer en SEO-analys på för att hitta områden som kan förbättras. För att få chansen att vinna behöver du bara lämna en kommentar nedanför (publiceras inte på sidan) med kontaktinformation och adress till er hemsida.

Som en extra bonus så får ni även 20% rabatt på någon av våra SEO-kurser om du nämner Sälj- och marknadspodden när du anmäler ert intresse.

Verktyget som nämns i avsnittet heter Keyword Planner och där kan du snabbt kolla upp sökvolymer för dina sökord och sökfraser.