SEO:d erbjuder en mängd olika SEO-utbildningar för företag och enskilda personer. Med 19 års erfarenhet och massor av avklarade utbildningar så gör vi vårt bästa för att se till att ni får ut max från er SEO-satsning. Alla utbildningar kan fås på plats eller online via t.ex. Teams, Zoom eller Hangouts.

Ett par av de utbildningarna vi erbjuder ser du nedanför men hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera ett upplägg som passar er till 100%. Skriv en kommentar eller kontakta oss på valfritt sätt.

SEO – Grundläggande för webbredaktörer

Allt grundläggande en webbredaktör behöver veta om SEO och att ”skriva för Google” som många säger. Naturligtvis har vi en mognare syn på det och utgår från målgruppens, besökarens och kundens behov samt intressen.

Teknisk SEO-utbildning

Övergripande teknisk SEO-utbildning för utvecklare eller personer som vill lära sig mer om avancerade SEO-lösningar. Vi går igenom alla tänkbara fallgropar man kan stöta på när man har hand om en sajt. Beroende på vilka som deltar kan vi djupdyka i specifika delar på er sajt och hur ni bör tänka i olika scenarion. Vi kan även anpassa efter var ni är i er online resa. T.ex. om ni ska göra om produkt-sidor eller kategori-sidor.

SEO-utbildning – On demand

Vi kommer ta fram videos för alla tänkbara områden som berör SEO. Tillsammans kommer det bli en heltäckande SEO-utbildning för redaktörer, utvecklare och andra som vill lära sig mer om SEO.

Djupdykning i…

Har ni skaffat ett nytt SEO-verktyg som ni vill använda till max? Vi kan köra en genomgång och utbildning i kända verktyg som:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *