Wincher är ett svenskt SEO-verktyg från Wincher International AB med fokus på ranking och placeringar i Google. Verktyget lanserades redan 2013 och har sedan dess blivit ett populärt val för många som jobbar med SEO. Både nybörjare och proffs. Du kan testa helt gratis i 14 dagar och ingen betalningsinformation krävs. Något som är väldigt uppfriskande att se.

Funktioner

Bland funktionerna hittar man följande delar:

Notera att det alltså inte finns någon analys av sidorna, indexering eller spindling. (Deras gratis-verktyg är för grundläggande för att räknas.) För proffsen spelar det nog ingen roll men för de som är nybörjare så kan det eventuellt saknas en del och att köpa fler/andra verktyg för att komplettera kan ta emot.

API & kopplingar

Genom att koppla ihop med andra datakällor får du enkelt mer data och/eller mer detaljerad data. De källor som Wincher har stöd för är i dagsläget:

Pris

Förutom gratis testperiod (på 14 dagar/2 veckor) har Wincher tre olika paket med olika antal sökord under sig. Det gör att alla kan hitta en nivå som passar dem. Listan nedanför är strukturerad efter:
Paket – Sökord – Pris vid månadsbetalning – Pris vid årsbetalning

Gratis trial / testperiod

Du får testa Winchers Starter-paket helt gratis i 14 dagar / 2 veckor och kan då spåra upp till 500 sökord. Det bör räcka för de flesta. I alla fall för att testa verktyget och se om du gillar det. Börja här om du är sugen!

Våra tankar

Att välja Wincher är ett säkert och bra val enligt oss. Det är användarvänligt, snygg och enkelt. Samtidigt ger det all information som behövs + en hel del extra funktioner om man har mer avancerade krav och behov. Vi uppskattar också att de kollar positionerna dagligen så man inte missar något.

Har vi missat något som du undrar? Skriv en kommentar så kan vi kika på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *